Optimaliseren automatisch gestuurd voertuig

U heeft een automatisch gestuurd voertuig (AGV) aangeschaft? En u wilt deze inzetten voor bijvoorbeeld het automatisch transport van pallets binnen uw bedrijf? T&P Projecten helpt u bij het integreren en implementeren zodat de AGV straks doet wat hij moet doen.

Kopje

Onze opdrachtgever uit de farmacie heeft een c-truck (AGV) aangeschaft met de bedoeling deze in te zetten voor het stroomlijnen van het interne pallet transport. Het vrachtwagentje was bij aanschaf voorzien van de benodigde software, alleen hoe vertel je de wagen wat hij moet doen?

Wat

T&P Projecten heeft de ontwikkeling van de hardware en software van de AGV voor haar rekening genomen. De software hebben wij ontworpen en in samenwerking met een installatiebureau is de software vervolgens in de AGV geplaatst. De ‘in house’ automatisering van de AGV werkt zodanig dat de c-truck ‘weet’ op welke locaties hij pallets moet ophalen. Eenmaal opgehaald kan hij de pallets bij diverse locaties afleveren.

Resultaat

De integratie en implementatie van de software heeft vier weken geduurd en heeft er uiteindelijk toe geleid dat de c-truck doet wat hij moet doen. Het is de bedoeling dat meerdere afdelingen en locaties in Nederland gebruik gaan maken van dergelijke c-trucks.

T&P Projecten b.v. is een multidisciplinair Project Management bureau en is vooral actief in de werkgebieden farma-, staal-, process- en verpakkingsindustrie.

T&P Projecten b.v.
Wateringweg 1 - unit B32
2031 EK Haarlem
Nederland
Tel. +31(0)23-820 05 20
info@tjaden-pijlman.nl