Over T&P Projecten b.v.

Wij begeleiden de bouw en verbouw van fabrieken, machines en installaties.

De diensten van T&P Projecten zijn gericht op het begeleiden en uitvoeren van technische projecten. Dat kan zijn omdat u zelf niet voldoende capaciteit in huis heeft of omdat u extra expertise nodig heeft om projecten succesvol uit te kunnen voeren.

De diensten die T&P Projecten u kan bieden zijn:

– Projectmanagement
– Engineering
– Inkoopondersteuning
– Bouwplaats begeleiding
– Veiligheidstoezicht
– Kwalificeren en valideren

Al onze diensten kunnen wij voor u uitvoeren op basis van regie of voor een vaste prijs, afhankelijk waar u zich prettig bij voelt.

T&P Engineering

T&P Engineering houdt zich bezig met het ontwerp van technische installaties. Ook hier kiezen wij voor de praktische benadering. Wij ontwerpen slechts wat nodig is om het project uit te kunnen besteden.

T&P Efficiency

T&P Efficiency houdt zich bezig met het verbeteren van de efficiency op uw productielijnen en productieprocessen. T&P Efficiency onderscheidt zich hierin door dit vanuit een praktische kant te benaderen. Door mee te draaien tijdens de productie zien wij direct waar en hoe de winst te behalen is.

T&P Projecten b.v. is een multidisciplinair Project Management bureau en is vooral actief in de werkgebieden farma-, staal-, process- en verpakkingsindustrie.

T&P Projecten b.v.
Wateringweg 1 - unit B32
2031 EK Haarlem
Nederland
Tel. +31(0)23-820 05 20
info@tjaden-pijlman.nl